8 Şubat 2010 Pazartesi

EV DEKORASYONU

AYNALARI SÜSLEYELİM!

Evdeki aynalarınızın da zevkli BİR dekorasyona ihtiyacı vardır. Neşeli, Romantik, Ağır Tense'lerde renkli, aynanızı çeşitlendirebilirsiniz. Sabah uyandığınızda kendinizle tür karşılaştığınız yerin Enerji Dolu olmasını istemez misiniz?

Aynaları Süsleyelim!
Aynalarınıza güzellik katmak Click, dileğiniz kadar seçeneğiniz var. ISTE boyutu ipucu verecek birkaç öneri, gerisi hayal gücünüze kalmış Sızın:
Romantizmin Evin içinde Hakim olmasını sevenler, bunu aynalarına da yansıtabilirler. Çiçeklerle bezeli BİR Ayna, onu girdiğinizde size mutluluk verecektir banyoya.
Bunun Click, birkaç yapışkanlı çiçek tüpü ve BİR demet çiçeğe ihtiyacınız olacak. Aynanızın alt kısmına sırayla çiçek tüplerini yapıştırın. İçlerine Renk Renk çiçekleri Koyun. Ayşe kadar basit ve Kolay yapılan BİR işlemin, banyonuza Boyle BİR hava vereceğini tahmin Eder miydiniz? malzemesi Aynanızın alt kısmında, Makyaj, DIS Macunu hazırsındır eşyalarınız varsa, aynı uygulamayı, aynanın Sağ Tense'lerde sol tarafına yukarıdan aşağıya Doğru yapıştırarak da uygulayabilirsiniz.
Evinizin BİR odasında Etnik izler istiyorsanız ve cok da abartılı olmasından çekiniyorsanız; fazla aksesuara ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz ve Etnik izlerin esintisini rahatlıkla taşıyabileceğiniz en Güzel obje aynadır.
Maskeleme Bandı kullanarak, Ayna çerçevesinin kenarlarını arzu ettiğiniz bölümlere ayırın. Her BÖLÜMÜ Ayri Ayri cam ile boyayın boyaları. Boya kurumadan bantları çıkarın. Boyanın tam anlamıyla kuruması Click BİR Gün bekleyin.
Kırtasiye ve Hobi marketlerden kolaylıkla bulabileceğiniz, boyutlu boyalardan elde Edin. Boyadığınız bölümlerin uzerine, Noktalar koyarak desen elde Edin. Oğlu olarak, kuvvetli boncuk yapıştırıcısı kullanarak TAŞ, Kristal, da pulları zevkinize edat istediğiniz bölümlere yapıştırın ya boncuk.
Evinizde hep BİR Akvaryum istediniz AMA balıklara bakmak size Zor geldi. Her seferinde almaktan vazgeçtiniz. Birsey aynanıza denizin o büyülü dünyasını taşıyabilirsiniz.
Ana renk cam boyaları kullanarak yosunlar yapın Aynanıza Yeşil, beyaz, ve Sarı. Aralarına dekupaj kağıdından keseceğiniz birkaç balığı, dekupaj tutkalı ile yapıştırın. Birkaç yosunu daha balıkların üzerinden geçirerek boyayın. Kuruduktan Gale Boyalı kısımları verniklerseniz, silinirken zarar görmesini engellersiniz. Birkaç dakikada hazırladığınız akvaryumunuz, sizi denizin derinliklerinde BİR yolculuğa çıkaracaktır.

ALINTI ....

Hiç yorum yok: